Hoppa till innehåll

Om oss

Det här är en kollektivblogg där forskare med skiftande bakgrund skriver texter som berör biologi på olika sätt. Deras gemensamma nämnare är att de är verksamma vid Institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet . På bloggen presenteras forskning, utbildning, nyheter och ibland tips om bra böcker, filmer och webbsidor. Allt med anknytning till biologi. En biologg helt enkelt.

Varje skribent ger uttryck för sin personliga åsikt, vilken inte nödvändigtvis delas av övriga skribenter. Inte heller har Göteborgs universitet eller Institutionen för biologi och miljövetenskap något ansvar för de åsikter som framförs på Biolog(g).

Biolog(g) sköts av personal vid Institutionen för biologi och miljövetenskap, GU. Du är välkommen att kommentera text och bilder på vår sida, men undvik ovårdat språk, personliga påhopp, spam och reklam, kränkande personuppgifter och upphovsrättsskyddat material. Redaktionen granskar alla inlägg och tar vid behov bort material som bryter mot svensk lag eller som motverkar syftet med sidan.

Annons
%d bloggare gillar detta: